Boston City Blues

Monster Hunters Intranational

Onsdag d. 2 Maj, aften

Mens Thateus tracker monsteret, ringer Wolfslayer til Davy Jones, for at advare ham om hvad der sker. Davy Jones takker for informationerne, men er helt klart uinteresseret i at involvere sig i en farlig konfrontation. Tilsyneladende kan det have sine fordele når the Nemian prøver at fornærme en.

Wolfslayer ringer også til Agent Hanson fra FBI for at få ham til at alemere myndighederne og evakuere civile fra området (og for at se hvordan agenterne evt. håndterer det overnaturlige). Han beskriver sine cabal-mattes så de ikke forveksles med civile.

Derefter forfølger vi monsteret til the Maratime Rescue museum, inklusiv Punk der ankommer på motorcykel kort efter resten af gruppen. En kamp opstår hvor gruppen sårer monsteret ret alvorligt indtil det beslutter sig for at gå ind i Twillight og stikke af, men selv om Wolfslayer sårer monsteret alvorlig gennem hovedet (takket være 2 spells fra Punk og Filia, der gør hans revolver mere effektiv mod spirit creatures og gør at han kan se ind i twillight), undslipper monsteret lige akkurat med livet i behold.

Politiet er i mellemtiden ankommet og, efter lige at have fingeret en eksplosion med magi, stikker gruppen minus Wolfslayer af mens Wolfslayer møder agenterne. Hanson Identificeret Wolfslayer som en allieret og da han er såret (og fingerer det er være end det er) sendes han til hospitalet efter en ret kort afhøring.

Da museet var videoovervåget forsøger Thateus at åbne en portal til storage sitet for at destruere materialer, der indeholder beviser på det overnaturlige og Thateus og Punk træder igennem. Uheldigvis ankommer en FBI agent samtidig for at hente materialet. Det lukkes dog med nød og næppe Punk og Thateus at få destrueret videoen med magi og undslippe uden at blive opdaget, men agenten håndterer interessant nok mødet med vulgar magi med betydelig beslutsomhed, selvom hans forsøg på at rede harddisken ikke ser ud til at lykkes.

Wolfslayer bliver afhørt yderligere af Hanson, men fingerer ikke at kunne huske så meget pga. han har slået hovedet, og da Hanson tror Wolfslayer er undercover, stiller han sig tilfreds med at have afværget angrebet. Woflslayer spørger om han kan tale med agenten Miller fra Videostorage faciliteten. Norminelt for at se om han kan regne ud hvad der er sket, men reelt for at se om han kunne være et godt Gambit Prospect.

Thateus forsøger desuden at scrye monstret hvilket lykkes og han ser det er på Cops Hill, men scryingen må afbrydes da monsteret kaster stærk death magic mod Thateus , selvom magien ikke tager effekt.

Vi aftaler et møde med Nebuchadnezzar kl. 9 om morgenen, men inden da tager vi til Khatvangas skib for at tale med Wu igen. Wolfslayer genser scenen i fortiden nu med en spell, der tillader ham at forstå Khatvanga om ikke ånden. Samtalen bekræfter at Khatvangas besættelse er frivillig og tilsyneladende har til formål at genskabe Khatvangas ungdom. Desuden har Wu interessant nok en spell fra Mind arcanaet med potency 5, der skjuler noget om ham, måske han tanker eller følelser, eller måske der ændrer på dem. Vi kan dog ikke dispelle magien på stående fod.

Torsdag d. 3 Maj, morgen kl 9

Ved mødet med Nebuchadnezzar er han arrogant, og fortæller os at vi nu er under hans kommando. Hans attitude irriterer alle, og Punk der i forvejen er frustreret forlader rummet i vrede. Nebuchadnezzar foreslår dog som et af hans få konstruktive forslag, at vi skal finde en mage med spirit arcanaet. Wolfslayer kender en fra The Exalted Knights of the Gryphon (EKotG)(der også er hans Mentors Cabal), af navnet Cathubodva.

Wolfsalyer tager hen til EKotG, hvor han først snakker med sin mester. Wolfslayer nævner om man kunne mene, at tjenesten for the Nemian var så stor og anderledes end der var stillet i udsigt, at man kunne regne den for 2 tjenester. Black King er ikke uening og vil drøfte muligehdden med den mysterium cabal som EKotG er svoret til, men advarer om at the Nemian risikerer at tage det ile op, hvis det lykkedes.

Wolfslayer finder desuden Cathubodva, der træner med sin mester Ferrum. Da de er færdige med at træne, spørger han om Cathubodva vil hjælpe. Hun er ivrig (meget ivrig), men Ferrum siger at det desværre ikke kan lade sig gøre, fordi det vil give Nebuchadnezzar en sejr som EKotG ikke vil give ham.

Nebuchadnezzar har, fortæller Ferrum, ringet rundt til de forskelige Cabals ,og sagt at han vil tage sig af sagen, tilsyneladende har han ikke fundet behov for at give os nogen væsentlig del af æren. Ferrum siger dog at han gerne vil lade Cathubodva hjælpe, hvis vi bare tager afstand fra Nebuchadnezzar, et forslag som Wolfslayer synes er fornuftigt, men gerne vil drøfte med sine Cabalmattes.

Imens er Thateus begyndt at scrye igen, denne gang med Filia som backup, mens punk holder øje med Monsteret ved rent faktisk at være på Cops Hill. Da Thateus se,r at monsteret æder spøgelser foreslår han at Punk skal dispelle besværgelsen. Det gør han, men monsteret bemærker ham dermed og angriber. Han undslipper dog.

I de noget hektiske minuter før dette er klart ringer Thateus til Wolfslayer, og de aftaler meget hurtigt at de hellere vil have Cathubodvas hjælp end Nebuchadnezzar. Da situationen er kølet ned ringer Wolfslayer derfor rundt til andre Cabals og undrer sig over at Nebuchadnezzar har sagt at han var ansvarlig for at ordne problemer, i betragtning af at han foreløbigt ikke har ydet noget væsentligt bidrag til bekæmpelsen af monsteret. Lidt senere ringer Nebuchadnezzar og foreslår kraftigt at vi skal have et møde for at tale om ”sagen”. Wolfslayer fortæller dog at vi har temmelig travlt lige nu. Nebuchadnezzar siger at han ”håber vi ved hvad vi laver” og Wolfslayer takker ham for hans ”wellwishes” for det var vel det han mente?

Comments

AlexanderMunck AlexanderMunck

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.