Boston City Blues

I could tell you, but then I'd have to tell you.

Som forberedelse til Ferniseringen på museet besøger vi det, først i åbningstiden, hvor vi ser en kraftig space ward på direktøren, Gisele Pierpont’s, kontor. Derefter bryder Filia og Punk ind om natten, for at undersøge sagen nærmere.

Ekspeditionen støder ind i en smule problemer, da en vagt hører lyden af Punkt chante på atlantisk, men Filia for afværget krisen med emotional urging. De får undersøgt warden nærmere, og det visser sig at warden er lavet af en adept af space, og baseret på de brugte runer, er denne adept ikke er medlem af the Pentacle. VI kontakter Madam Axe med denne nyhed og hun er ikke ret meddelsom, men antyder at magen der har kastet warden er venligsindet, eller ikke fjendtligsindet, eller en del af en plan hun har eller måske bæreren af Gralen og de vises sten?

Armeret med denne grundige og informative briefing, møder vi op til fernisering bevæbnet med i Filia tilfælde sin magi, i Punks en revolver, og i Wolfslayers nok skydevåben til at udruste en mellemstor hær. Derudover bærer vi takket være Punk skudsikkert tøj.

Da vi er kommet mødes vi af Pierponts assistent, Dara Mackenzie, der fortæller hun er Pentacle og at Pierpont er Seer, men overvejer at defektere. Madam Axe har ikke fortalt os dette cause of reasons obviously! Duh.

Vi mingler og wolfslayer møder bland andet en Harward professori Historie, Richard Talbot, som fortæller at om hvilke items der er interessante, mest centralt et armbånd, der kunne være den atlantiske artifakt som vi leder efter, og som laver et hemmeligt tegn der identificerer ham som, kan Wolfslayer huske, et medlem af en mysteriekult under the Seers kontrol. Filia scouter lidt rundt i bagrunden og opdager en Urban type med spells castet på sig, bl.a. incognito.

Ferniseringen åbner med en tale, men midt under talen angriber 6 maskeklædte mænd med automatvåben. Gruppen forsøger at snige sig væk i forvirringen, men bliver spottet og da vi ikke stopper åbner de ild, hvilket vi dog overlever. Vi løber ud af rummet, men punkt bliver fanget, mens Filia og wolfslayer slipper væk, og da vi forsøger at ”neutrilisere” en af vores forfølge opdager vi at de kan deflekte kugler.

Lederen der identificerer sig som Odoya trækker Punk og Pierpont ind i lokallet ved siden af hvor udstillingen ligget, men ved et øjebliks uopmærksomhed slipper Pierpont væk via teleport. Desuden er det et dusin armbånd eller så. Artifakten omtales som ”the Cipher”

Mobilnettet er blokeret men Filia kontakter politiet over radien, umiddelbart efter fortæller gidseltagernes leder over samtaleanlægget at de vil skyde Punk, hvis de hører sirener, politiet kontaktes igen for at bede dem slå sirenerne fra.

Gidseltagernes leder Odoya beslutter sig for at tage alle armbåndende og likvidere punk, men Pierpont kontakter ham over radioen og fortæller ham at politiet allerede er på vej, og ar det rigtige armbånd slet ikke er i samlingen, men er flyttet. Hun overtaler ham til at det vil være bedst for ham at evakuere sin gruppe og efterlade Punk i live. Det gør han dog med en kugle gennem knæet.
Odoya fortæller os at han har såret punk ikke dødeligt, for at vi skal løbe til hans redning, men da vi ved at punkt kan life magi intercepter vi i stedet en af gidseltagerne og skyder ham i benet. Han reagerer ved at skyde hovedet af sig selv. Freaky!

Politiet ankommer men gidseltagerne undslipper via helikopter. Og gruppen fortæller politiet en kun svagt redigeret version af sandheden. Madam Axe ankommer også og gruppen udtrykket højlydt (især Wolfslayer) deres utilfredshed med, at dette er den anden ”ufarlige” mission Madam Axe har sendt dem på der blev forvandlet til et farligt clusterfuck. Madam Axe er ret kold, men udtrykker skuffelse over vi ikke har anskaffet artefakten endnu. strangles her in my mind

Vi taler også med Pierpont lidt senere, og hun bekræfter hun er frafalden Seer, og fortæller at fyren der skød sig selv er en særlig type Proximi, der er tvunget til at adlyde alle ordrer de får på det særlige Myr-sprog. Igen Freaky!

Comments

AlexanderMunck borydeng

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.