Boston City Blues

Punks dagbog

Det hele started med at Punk var ved gravpladsen med monsteret, som han jagtet ham nogle blokke væk sidste gang. Monsteret (sammen med sine to Frankenspørgelser) åbnede en portal lige før Filia, Wolfslayer og Cathubodva kom. Heldigvis brugte Punk sine Awesome dødemaneri til at finde ud af at monsteret havde flygtet til dødsverden Vi planlage at følge efter, men Thateus nedlage veto og da han var vores menneskelige GPS havde vi intet valg. Cathubodva syntes vi var lidt for meget rundkreds pædagogik og for lidt aktion, Wolfslayer fik hende heldigvis på bedre tanker, ved at tørre skylden af på Thateus

Vi skaffer os nogle magiske våben mod monsteret

Nezzy kom på besøg med den lokale boss, hvor han prøvede at få os til se dumme ud, her redde Punk kabalen igen, gennem hans overlegne intellekt og viden om dødsmagic (Punk rulez).

Nogle tid herefter finder Thateus ud af monsteret har vendt tilbage og jæger en stakkels troldmand, og vi andre begiver os ud for at slås med det, Wolf. og Thad. Har en lille diskussion om Wolf. må låne hans pistol, det må han ikke.

Vi når frem i tide og begynder at slås, Cathubodva angreber et af Franknspørgelserne, Wolfslayer monstret og Filia mosteret, mens Punk overtager et af Frankenspørgelserne som han bruger til at angribe monsteret (Punk RULEZ again). Vi redder troldmanden og Wolfslayer beskytter Punk (THANKS BRO) og efter noget kamp har Punk og hans følge sejret. Bagefter var vi nød til at flygte og takke være Punks snarrådighed med skifte farve på bilerne (noget som jeg sikker på aldrig vil bide os i halen igen) slipper vi væk.

Bagefter… det eneste jeg husker er tømmermændene.

Comments

AlexanderMunck harald1601

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.