Boston City Blues

Lost and (almost) Found

Efter mødet med Madam Axe mødes vi igen med Pierpont der foreslår at vi destruerer artefakten, da den eksistens og tilstedeværelse tiltrækker problemer. Efter lidt debat giver vi hende ret og hjælper hende med et ritual der destruerer artefakten. Madam Axe er ikke helt tilfreds med denne løsning, men bekræfter dog at hun anser opgaven som løst og at vi vil blive officielt bekræftet som cabale ved næste rådsmøde.

Derefter undersøger vi en række indbrud der har været i vores område og finder at de ligger på vores leylines og derfor ser ud til at være rettet mod vores Hallow, de undgår desuden tilsyneladende kirker og irske værtshuse og bruger magi til indbruddene.

Med vore magiske second sight der kan se Exach indflydelse har vi fundet en nuværende og en tidligere kirke hvor den indflydelse er særlig stærk. Vi undersøger den nuværende kirke først, men viser sig at være en decoy. Vi bliver observeret af både et vagtspøgelse (som Punk tager ankeret med fra for at befri det fra dets slaveri/forhindre det i at afrapportere) og en menneskelig vagtpost.

Vi undersøger dernæst den tidligere kirke nu boligbyggeri, men inden vi når til det finder Wolfslayer en spell der er designet til at sørge for at folk der kigger på bygningen vil blive fundet af vagtposterne. Vi beslutter derfor ikke at kigge på bygningen, men rapporterer til Black King over telefonen og følger i stedet et spor fra af exach indflydelse fra et af indbrudsstederne. Vi følger dette spor ind på the Companys område til et lagerhus der eksploderer. Vi hører lige inden eksplosionen Thateus stemme der siger ”gør det nu”. Det visser dig dog at stemmen nok er en optagelse fra en aflytning af Thateus telefon.

Efter episoden med det eksplodererende varehus tager vi til møde med Black King, Potestaos of Ferrum, til dette møde ser vi med at Potestas er inficeret med en meget stor mængder Exach indflydelse. Det vælger vi ikke at nævne men rapporterer hvad der er sket i det store og hele sandfærdigt, men uden at nævne vores evne til at se Exach indflydelse.

Efter mødet ringer vi hjem, men da ingen svarer scryer Thateus og ser at vi har været under angreb, vi skynder os hjem (Thateus og Wolfslayer via teleport) og finder Klokkeknebelen er blevet stjælet og at Wu er blevet såret. Cathubodva healer ham dog. Vi spørger omkring og får en (falsk) beskrivelse af 2 indbrudstyve der er forskelige fra Gawains beskrivelse og konkluderer derfor et samarbejde mellem Gawains forfølgere og Scorpio.

Punk og Wolfslayer tager derefter til at made med Vision og skægt nok der er stærkt utilfreds at vores problem har fået hans varehus sprængt i luften. Han informerer os om at han vil kræve erstatning til næste Consilium møde formentligt gennem en duel arcanna. Vi får kraftigt indtryk af et Nezzi, der også er tilstede, der har fået ham til at rejse sagen. Wolfslayer kontakter Black King, primært for at informere ham om Potestas Exach indflydelse men også for at nævne Visions sag og se om han kan lobbye for vores side.

Vi får derefter med Davy Jones hjælp kontakt til SMG den affilierede free Copuncil cabale der er kendt for at være god til tekno-magi. Vi mødes af Eleggua og fortæller ham vi gerne vil have hjælp til at spore aflytningen af vores telefon. Det lykkes ham at lave et link til vore aflyttere, 2 mages et hotelrum. Den ene i gang med at rense en riffel. Det ligner dem som Gawain har beskrevet.

De opdager at vi scryer dem, og teleporter til Irland, Eleggua teleporterer os til en lokation et par kilometer væk fra de 2 mages og vi stjæler en bil og tager efter dem. De teleporterer væk endnu en gang, men Eleggua genåbner deres portal og vi kører bilen igennem direkte ind i en messehal, der heldigvis er tom.

Der bliver omgående åbent ild mod os med en fuldautomatisk riffel, hvilket sårer os. En kamp bryder ud hvor Punk forstærker bilen til at modstå skud mens Wolfslayer og Filia angriber skytten mod magi, mens den anden mage forsøger at buffe skytten. Da skyttens magasin løber tør smider han en håndgranat mod bilen og sårer både Filia og Punk nok til at de er på grænsen til bevidsløsnhed. Skytten foreslår at vi lader dem gå mod at de indstiller skydningen. Filia afviser dog klart, og Wolfslayer nedlægger skytten med et skud fra sin pistol. Den anden mage lykkes det dog at slippe væk via teleport med Klokkeknibelen.

Vi rydder op på scenen og lader derefter Eleggua teleportere os tilbage. Wolfslayer ringer til Black King og arrangerer ekstraction for os og skytten som vi har taget til fange.

View
I could tell you, but then I'd have to tell you.

Som forberedelse til Ferniseringen på museet besøger vi det, først i åbningstiden, hvor vi ser en kraftig space ward på direktøren, Gisele Pierpont’s, kontor. Derefter bryder Filia og Punk ind om natten, for at undersøge sagen nærmere.

Ekspeditionen støder ind i en smule problemer, da en vagt hører lyden af Punkt chante på atlantisk, men Filia for afværget krisen med emotional urging. De får undersøgt warden nærmere, og det visser sig at warden er lavet af en adept af space, og baseret på de brugte runer, er denne adept ikke er medlem af the Pentacle. VI kontakter Madam Axe med denne nyhed og hun er ikke ret meddelsom, men antyder at magen der har kastet warden er venligsindet, eller ikke fjendtligsindet, eller en del af en plan hun har eller måske bæreren af Gralen og de vises sten?

Armeret med denne grundige og informative briefing, møder vi op til fernisering bevæbnet med i Filia tilfælde sin magi, i Punks en revolver, og i Wolfslayers nok skydevåben til at udruste en mellemstor hær. Derudover bærer vi takket være Punk skudsikkert tøj.

Da vi er kommet mødes vi af Pierponts assistent, Dara Mackenzie, der fortæller hun er Pentacle og at Pierpont er Seer, men overvejer at defektere. Madam Axe har ikke fortalt os dette cause of reasons obviously! Duh.

Vi mingler og wolfslayer møder bland andet en Harward professori Historie, Richard Talbot, som fortæller at om hvilke items der er interessante, mest centralt et armbånd, der kunne være den atlantiske artifakt som vi leder efter, og som laver et hemmeligt tegn der identificerer ham som, kan Wolfslayer huske, et medlem af en mysteriekult under the Seers kontrol. Filia scouter lidt rundt i bagrunden og opdager en Urban type med spells castet på sig, bl.a. incognito.

Ferniseringen åbner med en tale, men midt under talen angriber 6 maskeklædte mænd med automatvåben. Gruppen forsøger at snige sig væk i forvirringen, men bliver spottet og da vi ikke stopper åbner de ild, hvilket vi dog overlever. Vi løber ud af rummet, men punkt bliver fanget, mens Filia og wolfslayer slipper væk, og da vi forsøger at ”neutrilisere” en af vores forfølge opdager vi at de kan deflekte kugler.

Lederen der identificerer sig som Odoya trækker Punk og Pierpont ind i lokallet ved siden af hvor udstillingen ligget, men ved et øjebliks uopmærksomhed slipper Pierpont væk via teleport. Desuden er det et dusin armbånd eller så. Artifakten omtales som ”the Cipher”

Mobilnettet er blokeret men Filia kontakter politiet over radien, umiddelbart efter fortæller gidseltagernes leder over samtaleanlægget at de vil skyde Punk, hvis de hører sirener, politiet kontaktes igen for at bede dem slå sirenerne fra.

Gidseltagernes leder Odoya beslutter sig for at tage alle armbåndende og likvidere punk, men Pierpont kontakter ham over radioen og fortæller ham at politiet allerede er på vej, og ar det rigtige armbånd slet ikke er i samlingen, men er flyttet. Hun overtaler ham til at det vil være bedst for ham at evakuere sin gruppe og efterlade Punk i live. Det gør han dog med en kugle gennem knæet.
Odoya fortæller os at han har såret punk ikke dødeligt, for at vi skal løbe til hans redning, men da vi ved at punkt kan life magi intercepter vi i stedet en af gidseltagerne og skyder ham i benet. Han reagerer ved at skyde hovedet af sig selv. Freaky!

Politiet ankommer men gidseltagerne undslipper via helikopter. Og gruppen fortæller politiet en kun svagt redigeret version af sandheden. Madam Axe ankommer også og gruppen udtrykket højlydt (især Wolfslayer) deres utilfredshed med, at dette er den anden ”ufarlige” mission Madam Axe har sendt dem på der blev forvandlet til et farligt clusterfuck. Madam Axe er ret kold, men udtrykker skuffelse over vi ikke har anskaffet artefakten endnu. strangles her in my mind

Vi taler også med Pierpont lidt senere, og hun bekræfter hun er frafalden Seer, og fortæller at fyren der skød sig selv er en særlig type Proximi, der er tvunget til at adlyde alle ordrer de får på det særlige Myr-sprog. Igen Freaky!

View
Punks dagbog

Det hele started med at Punk var ved gravpladsen med monsteret, som han jagtet ham nogle blokke væk sidste gang. Monsteret (sammen med sine to Frankenspørgelser) åbnede en portal lige før Filia, Wolfslayer og Cathubodva kom. Heldigvis brugte Punk sine Awesome dødemaneri til at finde ud af at monsteret havde flygtet til dødsverden Vi planlage at følge efter, men Thateus nedlage veto og da han var vores menneskelige GPS havde vi intet valg. Cathubodva syntes vi var lidt for meget rundkreds pædagogik og for lidt aktion, Wolfslayer fik hende heldigvis på bedre tanker, ved at tørre skylden af på Thateus

Vi skaffer os nogle magiske våben mod monsteret

Nezzy kom på besøg med den lokale boss, hvor han prøvede at få os til se dumme ud, her redde Punk kabalen igen, gennem hans overlegne intellekt og viden om dødsmagic (Punk rulez).

Nogle tid herefter finder Thateus ud af monsteret har vendt tilbage og jæger en stakkels troldmand, og vi andre begiver os ud for at slås med det, Wolf. og Thad. Har en lille diskussion om Wolf. må låne hans pistol, det må han ikke.

Vi når frem i tide og begynder at slås, Cathubodva angreber et af Franknspørgelserne, Wolfslayer monstret og Filia mosteret, mens Punk overtager et af Frankenspørgelserne som han bruger til at angribe monsteret (Punk RULEZ again). Vi redder troldmanden og Wolfslayer beskytter Punk (THANKS BRO) og efter noget kamp har Punk og hans følge sejret. Bagefter var vi nød til at flygte og takke være Punks snarrådighed med skifte farve på bilerne (noget som jeg sikker på aldrig vil bide os i halen igen) slipper vi væk.

Bagefter… det eneste jeg husker er tømmermændene.

View
Monster Hunters Intranational

Onsdag d. 2 Maj, aften

Mens Thateus tracker monsteret, ringer Wolfslayer til Davy Jones, for at advare ham om hvad der sker. Davy Jones takker for informationerne, men er helt klart uinteresseret i at involvere sig i en farlig konfrontation. Tilsyneladende kan det have sine fordele når the Nemian prøver at fornærme en.

Wolfslayer ringer også til Agent Hanson fra FBI for at få ham til at alemere myndighederne og evakuere civile fra området (og for at se hvordan agenterne evt. håndterer det overnaturlige). Han beskriver sine cabal-mattes så de ikke forveksles med civile.

Derefter forfølger vi monsteret til the Maratime Rescue museum, inklusiv Punk der ankommer på motorcykel kort efter resten af gruppen. En kamp opstår hvor gruppen sårer monsteret ret alvorligt indtil det beslutter sig for at gå ind i Twillight og stikke af, men selv om Wolfslayer sårer monsteret alvorlig gennem hovedet (takket være 2 spells fra Punk og Filia, der gør hans revolver mere effektiv mod spirit creatures og gør at han kan se ind i twillight), undslipper monsteret lige akkurat med livet i behold.

Politiet er i mellemtiden ankommet og, efter lige at have fingeret en eksplosion med magi, stikker gruppen minus Wolfslayer af mens Wolfslayer møder agenterne. Hanson Identificeret Wolfslayer som en allieret og da han er såret (og fingerer det er være end det er) sendes han til hospitalet efter en ret kort afhøring.

Da museet var videoovervåget forsøger Thateus at åbne en portal til storage sitet for at destruere materialer, der indeholder beviser på det overnaturlige og Thateus og Punk træder igennem. Uheldigvis ankommer en FBI agent samtidig for at hente materialet. Det lukkes dog med nød og næppe Punk og Thateus at få destrueret videoen med magi og undslippe uden at blive opdaget, men agenten håndterer interessant nok mødet med vulgar magi med betydelig beslutsomhed, selvom hans forsøg på at rede harddisken ikke ser ud til at lykkes.

Wolfslayer bliver afhørt yderligere af Hanson, men fingerer ikke at kunne huske så meget pga. han har slået hovedet, og da Hanson tror Wolfslayer er undercover, stiller han sig tilfreds med at have afværget angrebet. Woflslayer spørger om han kan tale med agenten Miller fra Videostorage faciliteten. Norminelt for at se om han kan regne ud hvad der er sket, men reelt for at se om han kunne være et godt Gambit Prospect.

Thateus forsøger desuden at scrye monstret hvilket lykkes og han ser det er på Cops Hill, men scryingen må afbrydes da monsteret kaster stærk death magic mod Thateus , selvom magien ikke tager effekt.

Vi aftaler et møde med Nebuchadnezzar kl. 9 om morgenen, men inden da tager vi til Khatvangas skib for at tale med Wu igen. Wolfslayer genser scenen i fortiden nu med en spell, der tillader ham at forstå Khatvanga om ikke ånden. Samtalen bekræfter at Khatvangas besættelse er frivillig og tilsyneladende har til formål at genskabe Khatvangas ungdom. Desuden har Wu interessant nok en spell fra Mind arcanaet med potency 5, der skjuler noget om ham, måske han tanker eller følelser, eller måske der ændrer på dem. Vi kan dog ikke dispelle magien på stående fod.

Torsdag d. 3 Maj, morgen kl 9

Ved mødet med Nebuchadnezzar er han arrogant, og fortæller os at vi nu er under hans kommando. Hans attitude irriterer alle, og Punk der i forvejen er frustreret forlader rummet i vrede. Nebuchadnezzar foreslår dog som et af hans få konstruktive forslag, at vi skal finde en mage med spirit arcanaet. Wolfslayer kender en fra The Exalted Knights of the Gryphon (EKotG)(der også er hans Mentors Cabal), af navnet Cathubodva.

Wolfsalyer tager hen til EKotG, hvor han først snakker med sin mester. Wolfslayer nævner om man kunne mene, at tjenesten for the Nemian var så stor og anderledes end der var stillet i udsigt, at man kunne regne den for 2 tjenester. Black King er ikke uening og vil drøfte muligehdden med den mysterium cabal som EKotG er svoret til, men advarer om at the Nemian risikerer at tage det ile op, hvis det lykkedes.

Wolfslayer finder desuden Cathubodva, der træner med sin mester Ferrum. Da de er færdige med at træne, spørger han om Cathubodva vil hjælpe. Hun er ivrig (meget ivrig), men Ferrum siger at det desværre ikke kan lade sig gøre, fordi det vil give Nebuchadnezzar en sejr som EKotG ikke vil give ham.

Nebuchadnezzar har, fortæller Ferrum, ringet rundt til de forskelige Cabals ,og sagt at han vil tage sig af sagen, tilsyneladende har han ikke fundet behov for at give os nogen væsentlig del af æren. Ferrum siger dog at han gerne vil lade Cathubodva hjælpe, hvis vi bare tager afstand fra Nebuchadnezzar, et forslag som Wolfslayer synes er fornuftigt, men gerne vil drøfte med sine Cabalmattes.

Imens er Thateus begyndt at scrye igen, denne gang med Filia som backup, mens punk holder øje med Monsteret ved rent faktisk at være på Cops Hill. Da Thateus se,r at monsteret æder spøgelser foreslår han at Punk skal dispelle besværgelsen. Det gør han, men monsteret bemærker ham dermed og angriber. Han undslipper dog.

I de noget hektiske minuter før dette er klart ringer Thateus til Wolfslayer, og de aftaler meget hurtigt at de hellere vil have Cathubodvas hjælp end Nebuchadnezzar. Da situationen er kølet ned ringer Wolfslayer derfor rundt til andre Cabals og undrer sig over at Nebuchadnezzar har sagt at han var ansvarlig for at ordne problemer, i betragtning af at han foreløbigt ikke har ydet noget væsentligt bidrag til bekæmpelsen af monsteret. Lidt senere ringer Nebuchadnezzar og foreslår kraftigt at vi skal have et møde for at tale om ”sagen”. Wolfslayer fortæller dog at vi har temmelig travlt lige nu. Nebuchadnezzar siger at han ”håber vi ved hvad vi laver” og Wolfslayer takker ham for hans ”wellwishes” for det var vel det han mente?

View
Unbidden Guests: A Necromancer and a Vagrant

Tirsdag d. 1 Maj 2012.

I startede med 5 Tass at fordele i gruppen, ud fra jeres 5 points Hallow. Wolfslayer startede med 1 ekstra Tass, pga. hans egen Hallow.

Øksen kommer på besøg

- Solrig forårsdag, Douglas gør sit arbejde som gardner. En uventet gæst ringer på.
- Madame Axe (Anacaona de Xaragua) kommer på besøg med en opgave fra “the Nemean”.
- Opgaven er nummer 2 for jeres cabal, før den bliver fuldt anerkendt som en Cabal i Boston.
- (Ingen anelse hvad første opgave var)
- Opgaven er at møde Necromantikeren Khatvanga, når hans skib “Hawk of Guandong” ankommer i Boston havn. Han er en Apostate, en Mage der holder sig ude for konflikten mellem Pentacle og Seers.
- Efter gruppen har budt Khatvanga velkommen til Boston er planen at de skal holde lidt øje med ham, “keep tabs on him”, hvad end det betyder.
- (Hartwig) opfatter der er en test i gang af en eller anden slags. Madame Axe forventer et spørgsmål af en slags fra gruppen.
- Wolfslayer opfanger en politisk kontekst: Madame Axe er Nemeans øverste Sentinel. Havnen er Dead Wrens territorium. At gruppen får denne opgave kan opfattes som en indirekte fornærmelse mod Dead Wrens.
- Madame Axe bliver spurgt om det og svarer at “siden Dead Wrens ikke gider blande sig i Consillium politik, ser vi ingen grund til at involvere dem i en opgave der vedrører Boston Consillum.” Med andre ord, det er en fornærmelse… dog lidt usikkert om den kommer fra Madame Axe selv eller fra Nemean. Efter dette tager hun afsted, tilsyneladende tilfreds med gruppens accept af opgaven.
- Hawk of Guandong vil ankomme på mole 38 onsdag d. 2 maj om aftenen.
- Efter en kort konference, tager (Harwig) ind på sit kontor, for at kigge på en sag involverende et ægtepar og lidt spionage, samt samle lidt info på Hawk of Guandong. Wolfslayer og (Mikkel) vil tage ind til “the Emerald Scroll” og snakke med Dead Wrens.

Telefonsamtaler, billedsøgning på nettet og vrede politimænd.

- (Hartwig) starter med at kontakte havnekontoret og høre om de kender til Hawk of Guandong og dets ankomst i Boston.
- Han snakker med en ung kvinde der tygger tyggegummi og siger “lissom” og “’ik” for meget. Efter lidt hurtig snak pumper han hende for information.
- Hawk of Guandong ankommer ved mole 38 kl 20 (ca.) i morgen.
- Det er et kinesisk skib.
- Derefter sender han en mail til en politi kontakt for at se om han kan skaffe fortegnelse over last osv. Går i gang med en internetsøgning og skaffer et billede af skibet og tager ud og snakker med en af parterne i den ægteskabssag han er i gang med.
- Da han tjekker sin mail igen er der en vred mail fra politimanden der sviner ham til for at vove at spørge om den slags. Det er usædvanligt, så en bekymret (Hartwig) skynder sig at svare igen og spørge hvad der er i vejen.
- Han får hurtigt en 3 siders mail tilbage. Første side forklarer ham hvor åndsvag han er for at spørge om den slags. De to sidste sidder er en masse brok om politimandens kone.
- (Hartwig) er nu selv godt frustreret.

Dead Wrens og Emerald Scroll

- Emerald Scroll ligger i Roxbory. Dead Wrens territorium dækker den og det meste af havnen.
- Emerald Scroll er et fristed for Mages og andre overnaturlige indbyggere i Boston. Sleepers får ikke adgang og tjenester, Mana, Tass osv kan udveksles frit her.
- Emerald Scroll er svær er at overse. En meget fancy butiksfront, der kunne gå for at være forsiden af en natklub på Manhatten. Den ligger i Roxbory, lidt af et slum.
- (Mikkel) burde kunne have identificeret den som en gammel frimurer bygning, med sin Occult 5 skill. Det glemte Alexander.
- Klassisk forside, med marmor søjler og en stor fancy glasdør med sløret glas. “Bounceren” er en mand i en læderjakke og slidte jeans. Han lader Wolfslayer og (Mikkel) gå ind uden at antaste dem.
- Foyer med glasrammede billeder af Tarot-kort. Der er subtile forskelle imellem dem og de normale Tarot kort – Atlantiske symboler er gemt i billederne.
- Bag endnu en dør er klubben. Der er et obligatorisk lille dansegulv, men rummet domineres af en veludstyret bar og en masse borde og stole, med god plads imellem dem, så det ikke er alt for nemt at overhøre hinanden.
- Davy Jones sidder ved baren og irriterer bartenderen.
- Han er begejstret over at møde de to mages og hilser pænt på dem som naboer.
- Wolfslayer går direkte til sagen og fortæller om deres opgave med Khatvanga.
- Davy Jones har intet problem med det, opfatter der er en fornærmelse gemt fra Nemean eller Madame Axe, men er ligeglad. Værdsætter advarslen, men mener det er lidt af en bagatel.
- Da han hører der også skal holdes øje med Khatvanga er han mere interesseret. Glad for at advarede ham, vil vise jer samme respekt i fremtiden.
- Der er lidt small-talk omkring de lokale Cabals. Kommer lidt ind på “the Company”. Davy Jones mener de er bedre end deres ry: Vision er ok, han holder sit ord og er fair at handle med, bare man ikke rodder med hans operation. Mercy er lidt af en sjov størrelse, hold dig fra vandstedet, selv om hun skulle byde.
- Han minder også om Free Councils Caucus på fredag d. 4. maj om “Magnets, how do they work!?”. Lidt skuffet over der ikke er nogen Free Council medlemmer i jeres Cabal. Der er åben bar og socialt arrangement efter mødet hvor alle er velkomne.
- Wolfslayer nyder en rom, (Mikkel) en Bloody Mary.
- Bartenderen blev introduceret som Karin. Det er ikke et typisk shadow-name, for lidt panache for en typisk Mage. Hun er sikkert en Sleepwalker ligesom Douglas. Hun har to store fordele (heh), ifølge Davy Jones: Hun er en troldmand med drinks (endnu en gang heh) og finder sig i hans pis.
- Wolfslayer og (Mikkel) smutter tilbage til South End, nu med ryggen fri mht. Dead Wrens.

Gawain, en uventet gæst

- Da (Mikkel) og Wolfslayer kommer tilbage til jeres Sanctum sidder der en noget medtaget mand på trappen og hviler.
- Han identificerer sig som Gawain og beder om “Hospitality”, jævnfør de 5 store rettigheder.
- Til gengæld har i “Sanctuary”, som grundlæggende giver jer hoved- og halsret over hans liv, hvis han skulle forbryde sig imod jer mens han nyder godt af jeres gæstfrihed.
- Vil gerne have ly og tid til at komme sig over sine sår, efter at have været i kamp med Seers of the Throne.
- Han mener ikke at hans forfølgere er efter ham lige nu, han gjorde en del for at aflede sine modstandere.
- Med “en del” menes der rigtig meget. Han ødelagde forbindelser, hoppede over atlanten og rundt i USA med portaler, og afsluttede med en firdobbelt portal.
- Wolfslayer giver ham første hjælp, han er blevet skudt og dolket.
- Gawain er et medlem af den nu nedlagte Cabal “Broadening Mind”. Den Cabal var kendt for sin interesse i, og succes med, at skaffe Atlantiske Artifacts. For et års tid siden opløste de Broadening Mind.
- Efter en konflikt med en Seer Pylon hvor flere af de tidligere medlemmer af Broadening Mind deltog, er det gået ned ad bakke for Gawain.
- Nogle Seers lokkede ham og hans venner i baghold, dræbte hans to kammerater (Lark og Markus). Siden da har han været på flugt, det var 8 måneder siden.
- Med sig har han en Atlantisk Artifact (en Klokkeknebel, til at slå på en klokke) samt div. småting (et par fantasy bøger, en journal, tandbørste osv).
- Wolfslayer fanger hurtigt at der er noget han udelader, når han taler om hvorfor han ikke regner med at hans forfølgere indhenter ham her.
- (Hartwig) ankommer i jeres Sanctum, godt sur over hans problemer med sin politikontakt. Han går ind i jeres ritual-lokale og fokusere på at undersøge Hawk of Guandong.
- Gawain bliver efterladt i stuen sammen med (Mikkel) og forsøger at komme i snak med hende. Hun er dog ret afvisende (ikke fjendtlig, bare ikke den store småsnakker).
- Wolfslayer fejler ekletant i at kaste en besværgelse på sig selv der skulle gøre ham i stand til at se Gawains aura. Den gør i stedet alle andre i stand til at fornemme hans emotionelle tilstand.
- Wolfslayer vender tilbage og forsøger at lægge lidt pres på Gawain ang. hans forfølgere og hans omstændigheder.
- Gawain er undvigende og undskylder sig med at han stadig er ret traumatiseret over det skete. Han lover han vil give en fyldestgørende forklaring. Gør Wolfslayer opmærksom på at hans spell er fucked.
- (Mikkel) begynder at fatte interesse for Klokkekneblen, Gawain siger han selv stadig er i gang med at undersøge den og helst ikke vil give den fra sig lige nu.
- (Hartwig) undersøger Hawk of Guandong.
- Vha. et billede han har skaffet fra internettet, scryer han på skibet og begynder at bevæge sit scrying punkt rundt ombord.
- Han ser et kinesisk flag og logoet for det shipping firma der ejer skibet. Senere identificerer han logoet som tilhørende et lille shipping firma i Kina.
- Ud over det, finder han hvad der antageligvis er Khatvangas Sanctum på skibet. Et lastrum hvor han ikke kan Scry (der er en Ward).
- Han ser en mand, som i senere lærer at kende som “Wu” komme ud, snakke med en person i Sanctum og derefter tilberede mad til dem begge. Ser også lidt af skibets layout.
- Imens fortsætter samtale med Gawain i stuen. (Mikkel) får lov til at undersøge Klokkekneblen.
- (Hartwig) bliver færdig med sin Scrying og slutter sig til dem i stuen. Hilser på Gawain.
- Gawain går i bad og giver jer lov til at undersøge Kneblen så meget som i vil.
- (Mikkel) undersøger den grundigt og lærer en håndfuld ting om den:
- Det er ikke en vild kraftig Artifact (Artifact 3)
- Den har 10 ædelsten langs sin kant, hver repræsenterer et Arcana.
- Den gør “noget” ved brugerens perceptions og hans evne til at se magi. Vil ændre den næste Magesight Spell der kastes efter man har aktiveret den.
- Det koster en Mana at aktivere den.
- De evner den giver, og det at benytte den, er på en eller anden måde fremmedgørende overfor normale mennesker… med andre ord, det kan skade ens Wisdom.
- Uden mere tøven, går Cabal i gang med at teste den.
- Når man slår den imod en hård overflade (i prøvede Træ og Stål) laver den en rungende tone, som om man lige har slået en stor klokke. Den æder en Mana fra brugeren når dette sker.
- Når man derefter kaster Magesight sker der noget.
- (Hartwig) forsøgte at kaste… Fate Sight? Men fik Space Sight. I stedet for det sædvanlige, så han en indflydelse på alting omkring ham, i større eller mindre grad, som viste en eller anden form for indflydelse eller effekt. Noget der trak i ting.
- Wolfslayer fik Time Magesight. Han så glimt af forskellige punkter i personer og ting omkrings hams liv og eksistens. Mest af fortiden, også et par glimt af fremtiden.
- (Mikkel) fik Prime Magesight. Han så en ny farve (!), en der ikke bestod af de grundfarver han kender.
- Hvad det end er for en indflydelse eller effekt det viser, var ALT tilsyneladende påvirket i en eller anden grad.
- Ting der var masseproduceret lod til at være mere påvirket.
- Internettet var påvirket. Når kablet var i computeren var der tydeligvis noget effekt på det.
- Time Magesight viste glimt fra jeres awakenings og vigtige/traumatiske tidspunkter i jeres liv.
- Udenfor lejligheden var bygninger og folk på gaden også påvirket. 2 af de 3 kirker i South Boston viste tegn på indflydelse. I tog nogle billeder af folk og steder der var påvirket af det.
- Gawain kom tilbage og fortalte at så vidt ham og hans venner kunne finde ud af, så aktiverede den Mage Sight af ens højeste Arcana. Hvis man var lige god til flere Arcanaer var det vist tilfældigt, den samme person kunne opnå flere forskellige resultater.
- Hvad præcis den viser ved han ikke… og her fangede Wolfslayer igen at han udelod et eller andet.
- Herefter gik Gawain i seng og vi springer videre til næste aften ved havnen.

Onsdag d. 2. Maj

Hawk of Guandong

- Ved molen ser i Hawk of Guandong ankomme og lægge til.
- Det er et velholdt, men tydeligvis gammelt og godt brugt, fragtskib.
- Det når lige at lægge til, da skikkelsen af en gammel mand løber og til rælingen og kaster sig ud over, ned i vandet.
- Uden tøven hopper Wolfslayer i vandet for at redde den gamle mand i er kommet for at byde velkommen.
- Han finder ham hurtigt i vandet, og ser da den gamle man ændre sig til et monster… Et monster med horn og klør, med en tyrehoved og tiger/abe krop. Den sætter efter ham med et sultent blik i øjenene.
- Wolfslayer når lige akkurat at svømme fra den og kommer i sikkerhed på molen. Den svømmer sin vej.
- En asiatisk mand kommer løbende ned ad landgangen og råber efter monstret og jamrer. Skubber næsten et par sømænd i vandet i sin hast.
- Der er noget postyr ombord på skibet ved rælingen hvor manden/monstret sprang i vandet.
- I får fat i den asiatiske mand som jamrer over hans mesters skæbne og tilstand. Han forstår i er Mages kommet for at byde hans mester velkommen og han beder om jeres hjælp. Hans navn er Wu.
- Wu fører jer ombord på skibet og til hans mesters Sanctum.
- Rummet er raseret. Et bur i den ene ende er eksploderet og der ligger en lille pøl blod foran den. Borde, reoler osv er smadret. Remedier, bøger og andre ting flyder på gulvet.
- Wu siger i kan få alt hvad han og hans mester ejede, hvis bare i stopper monstret, hævner hans mester og forhindrer det i at skade uskyldige. Han giver jer en halskæde med 10 “perler” på, en bedekrans. Hver “perle” er en enhed Tass. Der er også et Grimoire med 2 Rotes i, begge i Death Arcana. En meget stærk og en svagere. Han giver jer også en rituel kniv som skulle være monstrets Bane, samt en Sympatisk forbindelse til det.
- Wolfslayer bruger et fragment af buret til at se tilbage i tiden. (Hartwig) skryer på Khatvangas blod. (Mikkel) går i gang med at aflæse rummets Resonance.
- (Hartwig) ser monstret trække sig op af vandet ved en mole og begive sig ind imellem nogle bygninger. Det er længere nordpå fra hvor i er, i nærheden af tørdokken.
- Wolfslayer ser fortiden. Khatvanga står foran buret og taler til noget i den. Så vidt Wolfslayer kan se er buret tomt. Khatvanga argumenterer på et eller andet sprog, når en konklusion og slå armene ud. Buret smadrer og noget trænger ind igennem hans mund, øjne, ører og næsebor. Han eksploderer indefra og monstret står der. Wu åbner døren og monstret bliver til Khatvanga igen og slår Wu tilside og løber opad mod rælingen.
- Det interessante er at hvad end der skete, så det ud til at det var frivilligt for Khatvanga.
- (Mikkel) siger det lyder som en form for besættelse, Khatvanga er blevet til en Ånds jordiske legeme.
- (Mikkel) undersøger Resonancen i rummet. Nogen har tydligvis udført magi her igennem længere tid, med fokus på Death Arcana.
- Hun funderer også noget over monstrets natur og kommer frem til at der en Wendigo. En kannibalistisk ånd der bruger menneskers kroppe til at tilfredsstille sin lyst for menneskekøb.
- Wolfslayer ringer til Ebon Noose og får fat på Nebuchadnezzar. Han udnævner jer med øjeblikkelig virkning til Deputies og beder jer om at forfølge monstret og forhindre det i at komme i kontakt med folk. Ikke nødvendigvis at bekæmpe det i første omgang. Han vil forsøge at komme i kontakt med Madame Axe og finde ud af hvad der skal gøres.
- Efter dette fortæller (Mikkel) sine konklusioner til de andre. I beslutter jer for at sætte efter monstret med al hast – det er sikkert på udkig efter et menneske at fortære.

Lektier til næste gang

- Udfyld et character-ark ala Template
- Husk de 5 spørgsmål til Integrity og Character Questionaire.
- Man får 2 beats for lektier der er uploaded inden søndag morgen.
- Mht Aspirations/Obsessions til chars, så er 2 af hver nok en god tommelfingerregel.

View
Welcome to your Adventure Log!
A blog for your campaign

Every campaign gets an Adventure Log, a blog for your adventures!

While the wiki is great for organizing your campaign world, it’s not the best way to chronicle your adventures. For that purpose, you need a blog!

The Adventure Log will allow you to chronologically order the happenings of your campaign. It serves as the record of what has passed. After each gaming session, come to the Adventure Log and write up what happened. In time, it will grow into a great story!

Best of all, each Adventure Log post is also a wiki page! You can link back and forth with your wiki, characters, and so forth as you wish.

One final tip: Before you jump in and try to write up the entire history for your campaign, take a deep breath. Rather than spending days writing and getting exhausted, I would suggest writing a quick “Story So Far” with only a summary. Then, get back to gaming! Grow your Adventure Log over time, rather than all at once.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.